Η Δ. & Σ. Αναστόπουλος Α. Ε., με έδρα το Κορωπί, είναι ο νέος αποκλειστικός συνεργάτης πωλήσεων στην Ελλάδα και την Κύπρο για μελάνια και βερνίκια της Epple Druckfarben. Ήδη από τον Ιούνιο του 2018 η συνεργασία έχει ξεκινήσει με επιτυχία.

“Η συνεργασία αυτή βασίζεται στην κοινή φιλοσοφία των δύο εταιρειών να προωθήσουν προϊόντα υψηλής ποιότητας στις ελληνικές και κυπριακές αγορές στο κλάδο της εκτύπωσης. Η Δ. & Σ. Αναστόπουλος Α.Ε. είναι γνωστός έμπορος της βιομηχανίας εκτύπωσης και είμαστε ευτυχείς που φτάσαμε σε αυτή τη συμφωνία αποκλειστικής συνεργασίας », λέει ο Gerhard Janssen, επικεφαλής των πωλήσεων της Epple Druckfarben AG.

Από το 1870 η Epple αντιπροσωπεύει τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας προϊόντων. Η εταιρεία είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές μελανιών και επικαλύψεων στην αγορά με καινοτομίες στην ανάπτυξη οικολογικών σειρών.

Gangolf Junglen, Περιφερειακός Διευθυντής Πωλήσεων: “Μιλώντας με Έλληνες ειδικούς στον τομέα της εκτύπωσης, έχει εκδηλωθεί ένα μεγάλο ενδιαφέρον για μελλοντικές λύσεις στον τομέα των μελανιών. Αυτό περιλαμβάνει λύσεις για εμπορική εκτύπωση υψηλής ποιότητας καθώς και βιώσιμη εκτύπωση συσκευασίας. Έχουμε τελειοποιήσει την επεξεργασία σε μελάνια συσκευασίας τροφίμων με την πατενταρισμένη σειρά μελάνης BoFood® MU Next Generation και BoFood® Organic, οι οποίες προκαλούν μεγάλο ενδιαφέρον ». Ο Gangolf Junglen προσθέτει:« Επιπλέον, οι ελληνικοί τυπογράφοι εκτιμούν την αξία του προϊόντος που κατασκευάζεται και παράγεται στη Γερμανία σε σύγχρονες εγκαταστάσεις και σύμφωνα με τα Γερμανικά πρότυπα από πλευράς ποιοτικών και περιβαλλοντικών διαδικασιών.

“Ο Σπύρος Αναστόπουλος, Πρόεδρος της εταιρείας Δ. & Σ. Αναστόπουλος Α.Ε.“: Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με αυτή τη συνεργασία βλέποντας ένα λαμπρό μέλλον μπροστά μας και για τις δύο εταιρείες, καθώς ελπίζουμε σε μία άψογη συνεργασία. ”

Η “Δ. & Σ. Αναστόπουλος Α.Ε.”, ως γνωστή για την ευρεία σειρά αναλώσιμων και ως η ταχύτερα αναπτυσσόμενη εταιρεία εισαγωγής χαρτιού στην Ελλάδα, θέλει να προσφέρει εξειδικευμένες πωλήσεις καθώς και υψηλού επιπέδου τεχνικές γνώσεις και δεξιότητες στην εξυπηρέτηση των πελατών της.

Η Δ. & Σ. Αναστόπουλος Α.Ε. φέρνει την ποιότητα των μελανιών εκτύπωσης Epple στην Ελλάδα και την Κύπρο. © Epple Druckfarben AG.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ “Epple Druckfarben AG”

Η Epple Druckfarben AG αντιπροσωπεύει μοναδική τελειότητα σε κάθε λεπτομέρεια. Από το 1870, η Epple έχει ενσωματώσει τη συνεχή περαιτέρω ανάπτυξη και τις υψηλότερες απαιτήσεις ποιότητας. Ως κορυφαίος παραγωγός των εκτυπώσεων offset, η Epple απέδειξε την δύναμη της καινοτομίας με την καινοτόμο ανάπτυξη από οικολογικές σειρές χωρίς ορυκτέλαια και ειδικούς τύπους μελανιών για μεγάλα τιράζ χωρίς την ανάγκη πλυσίματος καουτσούκ. στην εκτύπωση.

Αυτό έχει αποδειχθεί και στον τομέα των μελανιών για τη συσκευασία τροφίμων με τα πατενταρισμένα προϊόντα BoFood® MU και BoFood® Organic. Το PURe® ορίζεται ως ένα νέο σύστημα μελάνης offset τρίτης γενιάς, το οποίο αποφεύγει πλήρως τη χρήση των συστημάτων στεγνώματος του χαρτιού.

Τόσο η αειφορία όσο και η ευελιξία στις επιχειρήσεις αποτελούν κορυφαίες προτεραιότητες στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις . Σε αντίθεση με σχεδόν οποιαδήποτε άλλη εταιρεία, η Epple είναι σε θέση να παρέχει εξατομικευμένες λύσεις για τις μεμονωμένες απαιτήσεις των πελατών της σε παγκόσμιο επίπεδο.